Få mest mulig ut av et stramt studentbudsjett med disse 3 appene!

Topp 3 apper for studenter som lever på budsjett

Etter en slitsom dag eller uke på skolen vil du ut mer venner, nyte en øl eller en deilig kaffe på byen. Derimot må du sitte hjemme og lure på hvordan du skal få regnskapet til å gå opp frem mot den siste dagen i måneden. Ofte er det ikke nok igjen til å sette inn på sparekontoen, holde av til ferien eller til en regnværsdag. Vi føler med deg, men du trenger ikke bekymre deg lenger. Her er nemlig 3 fantastiske apper som hjelper deg med å spare penger, få oversikt over budsjettet og unngå den flaue situasjonen av å låne penger av venner og familie. 

1. Too Good To Go

Keen på å spare penger og samtidig gjøre noe godt for samfunnet? Ta del i reduksjonen av matsvinn med denne velsmakende appen! Stikk innom ditt favorittbakeri eller restauranten på vei hjem fra lesesalen og få med deg en pose med deilig mat til en brøkdel av prisen! Kanskje du får akkurat den middagen du har lengtet etter eller en søt overraskelse.

Too Good To Go har tatt del i kampen om å redusere kastingen av mat ved å samarbeide med kafeer, restauranter og bakerier. På slutten av dagen samler de all restemat og du kan enkelt se hva som er tilgjengelig i appen. Du får mat til en billig penge og restauranten slipper å kaste mat, det er hva vi kaller vinn-vinn for miljøet og studentbudsjettet! 

2. Spiir

Kjenner du igjen følelsen over å ha feilberegnet budsjettet for nok en måned? Den tiden er kanskje over nå! Spiir gjør pengesparing morsomt. Du får en enkel og smart oversikt over hva du bruker slik at du enkelt kan måle hvor pengene "forsvinner" mot slutten av hver måned. Kanskje du lærer noe nytt om dine egne vaner, får sjokk eller innser hvor mye den daglige kaffen faktisk påvirker budsjettet. Ved å bli mer bevisst på pengebruken kan du endelig bruke penger på det som faktisk betyr noe for deg! Kanskje du til og med kan begynne å spare til den store reisen du har drømt om eller andre hyggelige ting. 

3. Mattilbud

Denne appen gir deg de beste tilbudene på matvarer fra alle de kjente matvarebutikkene. Det blir ikke enklere å spare penger på handleturen, det handler bare om å vite hvor du bør handle inn hva! Kanskje de gode tilbudene også vil oppmuntre deg til å teste ut nye oppskrifter med ingredienser du ikke har brukt før? Kjør på! 

 

Forhåpentlig vis vil disse appene hjelpe deg med å få mer ut av studentbudsjettet. Kanskje du til og med sparer litt penger mot slutten av måneden? DET hadde vært noe det!

Skrevet av: Caroline Sølver, Spiir.dk

Denne artikkelen blir levert til deg av Spiir. Spiir er en gratis budsjett-app som har hjulpet mer enn 300.000 brukere i Norden med å få bedre kontroll over økonomien. Med ett enkelt klikk kan du se hvordan du bruker penger på en enkel og morsom måte. Du kan enkelt sette opp personlige sparemål slik at du blir mer bevisst på hvordan du bruker penger og få bedre kontroll på hvor mye av studentbudsjettet som går til ulike ting som take away kaffe, kollektiv transport, matvarer og mer. Last ned appen i dag!

)