Om ISIC

International Student Identity Card er det eneste studentbeviset som er akseptert verden over. Dersom du skaffer deg et ISIC kort har du derfor tilgang på over 150 000 studentrabatter, fordeler og tjenester i over 130 land!

Velkommen til ISIC, et internasjonalt studentsamfunn med mer enn fem millioner studentmedlemmer over hele verden. Alle ISIC-fordeler er håndplukket for å møte de daglige behovene til studenter og for å få mest mulig ut av student tilværelsen.

Siden 1953 har ISIC hatt som mål å forbedre interkulturell forståelse, øke utdanningsmuligheter og gjøre studenthverdagen lettere uansett hvor du er i verden. Selv om reiser og andre fordeler som oppmuntrer til studenters frihetsfølelse alltid vil forbli sentrale, får studenter med ISIC-kort fortrinnsrett og rabattert tilgang til over 150 000 produkter, tjenester og opplevelser som er relevante for alle aspekter av studentlivet. Med ISIC får du rabatter på offentlig transport, utdanningskurs, programvarelisenser og magasinabonnement på musikkstrømming, butikker, kafeer, restauranter, festivaler og arrangementer, temaparker, flybilletter, UNESCOs verdensarvsteder og mer!

ISICs studentkort er tilgjengelig for alle studenter over 12 år, uavhengig av nasjonalitet, og er representert i hvert hjørne av verden. Den digitale ISIC-kortet ligger praktisk til på mobiltelefonen din i ISIC-appen, klar til å være til nytte for deg hjemme og på reiser uansett hvor du er i verden!

 

ISIC-kortet sikrer at studenttiden din er mer praktisk, rimeligere og gir flere muligheter når du studerer hjemme eller er på eventyr i utlandet.

 

Den globale ISIC-foreningen

ISIC Norge er medlem av The ISIC Association, som er den ideelle organisasjonen bak International Student Identity Card (ISIC). ISIC Associations oppgave er å gi alle studenter en lik mulighet til å bevise sin studentstatus rundt om i verden.

Videre har ISIC student ID og ISIC Association blitt godkjent av FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) siden 1968, og er fortsatt en del av din ISIC ID (sdu finner UNESCOs stempel på ISIC-kortet ditt). ISIC støttes også av et bredt spekter av nasjonale myndigheter, departementer for utdanning og turisme, studentorganisasjoner og universiteter over hele verden. Les mer om ISIC Association her og ta et dypdykk i ISICs historie her.