Co-branding med ISIC

Co-branding av et lokalt eller nasjonalt studentbevis fra en skole, høyskole eller universitet med ISIC, er noe som ISIC har gjort i mer enn 15 år. I dag har mer enn 1000 akademiske institusjoner over hele verden nytte av et daglig samarbeid med ISIC.

De fleste skoler og universiteter har et strategisk mål om å bli en internasjonalt orientert institusjon, og dermed tiltrekke studenter fra hele verden. Blant annet gjennom å tilby et studentmiljø som virker forlokkende på studentene. Konkurransen er imidlertid tøff.

Uansett årsak, co-branding av et lokalt studentbevis med ISIC vil gi muligheten til å kunne benytte et veldig konkret verktøy i kampen for å styrke den internasjonale profilen ved institusjonen. Samtidig vil man kunne tilby studentene det mest respekterte, etablerte og anerkjente studentbeviset i verden.

Hvordan co-brande med ISIC

De fleste akademiske institusjoner produserer sitt eget studentbevis og slike studentbevis har ofte flere funksjoner. F. eks. for inngang, kopiering, betaling, identifikasjon m.m.. Co-branding med ISIC kan trenger likevel ikke være en komplisert prosess, da ISIC Norge kan tilby alle mulige skreddersydde løsninger.

Man kan opprettholde det eksisterende studenbeviset og dets funksjoner, men samtidig implementere et ISIC design for selve studentbeviset. Alternativt kan ISIC Norge tilby fullstendig andre løsninger som gir muligheten for å skape fremtidens studentbeviser.

Neste skritt?

Kontakt ISIC Norge for å avtale et uformelt møte der man kan diskutere dagens situasjon og potensielle muligheter og ønsker.

Som et tillegg til co-branding med ISIC kan vi også tilby å inkludere International Teacher Identity Card (ITIC kort) for lærere og forelesere. Les mer om ITIC her.