ITIC - International Teacher Identity Card

ITIC ble opprettet for å gjøre reiser enklere og rimeligere for lærere. ITIC åpner døren til tusenvis av tjenester, fordeler og rabatter over hele verden, inkludert fleksible og billige studentpriser og andre reisetjenester tilgjengelig for lærere med ITIC. Bestill et digitalt ITIC kort her

Bestill et digitalt ITIC kort her

Hvorfor ITIC?

ITIC kan brukes til å identifiserer deg som heltidslærer over hele verden. Siden 1984 har ITIC hjulpet lærere med å få mer ut av sine internasjonale reiser gjennom et verdensomspennende nettverk av spesialrabatter, tjenester og andre fordeler, som restauranter og butikker; inngangspriser til museer, kulturelle og historiske steder; buss-, buss-, tog- og fergebilletter; og overnatting som hoteller og hostel.

ITIC-nettverket inkluderer verdens ledende spesialister på uavhengige reiser. Tusenvis av kontorer i over 40 land tilbyr produkter og tjenester som er utviklet spesielt for uavhengige reisendes budsjetter og interesser. I Danmark selges de studentprisede flyreisene til lærere med ITIC av KILROY.

Støttet av UNESCO

ITIC-kortet har blitt godkjent av FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) siden 1968. ITIC er også støttet av European Council on Culture og Andes Community of Nations. Kortet er anerkjent av universiteter, akademiske institusjoner, studentforeninger, nasjonale myndigheter, finansinstitusjoner og utdanningsdepartementer rundt om i verden. 

Hvordan bestille

Vær oppmerksom på at vi for tiden utvikler ITICs ordreflyt og den ser for øyeblikket fortsatt ut som den grønne ISIC-ordreflyten. Dette påvirker ikke din ITIC-bestilling.

  • Klikk på lenken nedenfor for å starte din ITIC-bestilling.
  • Fyll ut informasjonen din i bestillingsskjemaet og sørg for at produktet du skal bestille er "Digitalt ITIC-kort".
  • Når du har forsikret deg om at opplysningene dine er korrekte på bestillingsskjemaet, fortsett til betaling ved å klikke "Gå til betaling".
  • Betal for kortet. Gjeldende betalingsmåter er Visa og Mastercard kredittkort, Mobilepay og nettbankene tilgjengelig på skjemaet.
  • Sjekk informasjonen din. Hvis du trenger å endre noe du har skrevet inn på bestillingsskjemaet, klikk "Endre informasjonen din" og fortsett videre til å bekrefte lærerstatusen din. Vær oppmerksom på at du ikke kan endre informasjonen din etter at du har gått videre til lærerstatusverifiseringen!
  • Fortsett å laste opp lærer-ID-en din. Alle lærere som jobber heltid (min. 18 timer/uke) har rett til å bestille ITIC kort. En gyldig lærer-ID er en kopi av et ansettelsesbevis fra skolen din. Vær oppmerksom på at dokumentet kan være maksimalt 2 Mb i størrelse og må lastes opp i .jpg eller .jpeg-format.
  • Fortsett å laste opp bildet. Bildet skal være et farget, klart, passlignende bilde av deg. Det trenger ikke å være et offisielt passbilde – et skudd med smarttelefonen din gjør susen så lenge det er gjenkjennelig. Vennligst ikke bruk filtre. Bildet kan maksimalt være på 2 Mb og må lastes opp i .jpg- eller .jpeg-format.
  • Bekreft bestillingen og last ned ISIC-appen for Android eller iOS. Lærerstatusen din vil bli bekreftet av supportteamet vårt innen 1–2 virkedager.
  • Etter at lærerstatusen og bildet er bekreftet, vil du motta en e-post med ditt personlige ITIC-nummer, som du trenger for å aktivere ditt digitale ITIC-kort. Følg instruksjonene for hvordan du registrerer deg for ISIC-appen.
  • Utforsk verden med ITIC! Du kan filtrere fordelene som er tilgjengelige for lærere i ISIC-appen.

 

Hvis du vil ha hjelp med bestillingen din, vennligt ta kontakt på engelsk.

 

Bestill ditt ITIC kort her