ITIC - International Teacher Identity Card

ITIC ble utviklet for å gjøre det lettere og billigere for deg som underviser å reise. Det digitale beviset fungerer som et offisielt bevis for din status som lærer og gir deg adgang til tusenvis av tjenester, fordeler og rabatter i hele verden.

Hvordan kan et ITIC-kort hjelpe deg?

  • ITIC er et internasjonalt anerkjent bevis på heltids lærerstatus.
  • Godkjent i Norge og i stor deler av verden.
  • Gir deg tilgang på tusenvis av fordeler og rabatter, for eksempel:
    Flybilletter, annen transport (leiebil, tog, buss), museum, arrangementer, festivaler, gallerier, utesteder, treningssentre, restauranter og mye mer!
  • Tilgang til 24-timers gratis Emergency Help Line.
  • ISIConnect – internasjonalt sim-kort.

Globe trotting?

ITIC fungerer som identifikasjon for lærere over hele verden. Siden 1984 har kortet hjulpet lærere med å få mer ut av sine internasjonale reiser gjennom gode rabatter, tilleggstjenester og andre fordeler.

ITIC-nettverket inkluderer flere av verdens ledende aktører innenfor reise, og tusenvis av kontorer i over 40 land tilbyr produkter som har blitt spesielt utviklet for individuelle reisendes interesser og behov.

Closer to home

Du må ikke reise for å få noe ut av ditt ITIC. Du kan også bruke ITIC i Norge og få flere gode rabatter og fordeler. Ta en kikk her for å se en liste over ITIC-fordeler og rabatter fordelt på land. Husk å huke av på ITIC under "korttype".

Anerkjent av UNESCO

ITIC har helt siden 1960 vært anerkjent av FNs organisasjon for utdanningvitenskap og kultur (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization - UNESCO). Beviset er også godkjent av the European Council on Culture og the Andeam Community of Nations, og av universiteter, akademiske institusjoner, studentforeninger, nasjonale myndigheter, finansinstitusjoner og utdanningsdepartementer i hele verden.

Historisk sett har beviset gitt lærere tilgang til eksklusive rabatter på ulike reiseprodukter. I dag er portfolioen kraftig utvidet, og det finnes rabatter og fordeler innen alt fra underholdning, programvare og reise til mat, pedagogiske kurs til idrettsarrangementer.

Kjøp ITIC her.