Drømmer du om å studere i utlandet? KILROY hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen for årsstudium i utlandet, helt gratis!

Årsstudium i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet, men er ikke gira på å ta en hel grad på 3-5 år? Da kan årsstudium i utlande være det perfekte valget for deg!

Med årsstudium i utlandet, også kalt study abroad, får du en unik mulighet til å sette sammen ditt helt eget semester eller studieår med spennende fag. Det er så mange muligheter, og studier i utlandet er virkelig en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Det første steget på veien kan være skummelt, men heldig vis er ikke hjelpen langt unna. 

Vår samarbeidspartner KILROYs erfarne og flinke studieveiledere hjelper deg, helt gratis!

5 fordeler med study abroad

  1. Det er billigere enn å ta en hel grad i utlandet
  2. Du kan sette sammen ditt eget studie med fagene DU har lyst til å ta
  3. Du møter mennesker fra hele verden
  4. Du får internasjonal erfaring og får et fortrinn på CV'en
  5. Du får verdifull kulturforståelse og språkkunnskaper 

Tenk deg å studere på fantastiske Gold Coast

Hvem kan ta årsstudium i utlandet med KILROY? 

Alle kan ta study abroad som en del av en bachelor- eller mastergrad, rett fra videregående eller mellom studier. KILROY anbefaler deg å søke 3-4 måneder, men mange studiesteder har rullerende opptak. Det betyr at de tar inn studenter helt frem til skolestart. Har du planer om å reise langt er det derimot en fordel å være tidlig ute for å få orden på alt som må på plass før en kan flytte. 

Når må jeg søke? 

Noen universiteter har rullerende opptak som betyr at de tar inn studenter helt opp til studiestart. KILROY anbefaler uansett alltid at du søker 3-4 måneder før studiestart. Søknadsprosessen kan nemlig være lang, og det er mye som må på plass før du kan flytte til et annet land. 

Søk study abroad i utlandet

Får jeg støtte fra Lånekassen? 

Det kan koste mye å studere i utlandet, men heldig vis kan Lånekassen hjelpe deg. Hvor mye du får i lån kommer an på hvor og hva du studerer, i tillegg til personlige faktorer som hvor mye du har fått tidligere og mer. Føler du deg litt "lost" i all informasjonen kan heldig vis KILROY hjelpe deg. Her kan du lese mer om finansiering av studier i utlandet

Stå på egne skjelvende ben – Les mer på KILROY sine sider om Study Abroad!

Master i utlandet Master i utlandet Internship i utlandet Internship i utlandet
Disse forsikringene bør du ha Disse forsikringene bør du ha
)