Studietur

Skal du på studietur i utlandet? Da bør du huske å ta med deg ISIC-kortet, så er du sikker på at du har et studentbevis som også er gyldig i utlandet.

Hva er ISIC?

ISIC står for 'International Student Identity Card' og er verdens eneste internasjonalt anerkjente studentbevis. Det er derfor det ideelle studentkortet for deg som snart skal reise på studietur til utlandet. Vi har mer enn 60 års erfaring med å gjøre studenthverdagen bedre, og kan derfor tilby deg og din gruppe den stabiliteten og tryggheten dere trenger. 

5 millioner studenter, fra over 130 land, benytter seg årlig av ISIC-kortet for å oppnå studentrabatter og andre fordeler, både i hverdagen og når de er på reise.  

Hvorfor ISIC?

Lokalt utstedte studentbevis oppfyller ikke alltid kravene som stilles til et internasjonalt studentbevis og dere kan dermed risikere å bli nektet tilgang til studentrabatter som dere ellers ville hatt krav på, for eksempel i forbindelse med transport eller museumsbesøk.  

ISIC-kortet ble anerkjent av UNESCO allerede i 1973 og har siden den gang vært verdens eneste internasjonalt anerkjente studentbevis. Som et bevis på denne støtten blir alle ISIC-kort som trykkes i dag trykket med en godkjent UNESCO-logo, uansett hvor i verden de utstedes.

Samtlige ISIC-kort er produsert med tekst på 3 språk og med de samme bærende designelementene, noe som gjør kortet lett gjenkjennelig over hele verden, både for rabattgivende virksomheter og for andre fordelspartnere, som alle er kjent med kortets betydning. 

I tillegg til at du kommer til å få glede av ISIC-kortet på selve studieturen, vil du også kunne benytte kortet og fordelene både før og etter avreise. Du tjener raskt inn prisen på kortet, også selv om du kun velger å kun benytter deg av et lite utvalg av kortets over 40 000 studentrabatter. 

NB: Lærere kan søke om å få et ITIC-kort (International Teacher Identity Card), som gir tilgang til et utvalg av de samme rabattene som er tilgjengelige gjennom ISIC.

 Rabatt på studietur i utlandet med ISIC