6 grunner til hvorfor du IKKE skal reise i studietiden

Ferieplaner til høsten? Da bør du lese disse rådene til hvorfor det IKKE er lurt å reise i studietiden.

1. Du må bruke masse energi på fremmede inntrykk

Det er store kulturforskjeller mellom Oslo og Tokyo

På reise blir du faktisk nødt til å oppleve en helt ny kultur, møte nye mennesker og oppleve ting som er fjernt fra ditt daglige liv. Er det ikke bedre å bare lese om dette i historieboka? 

2. Du kommer til å gå inn i sjokktilstand

 På reise kan man oppdage mange idylliske steder

Kontrasten mellom lesesalen og en idyllisk feriedestinasjon kommer til å etterlate deg i en tilstand av sjokk som det kan ta flere dager å komme seg ut av.

3. Du kaster bort sparepengene dine

Å reise vekk fra hverdagen kan by på store opplevelser

Hvorfor bruke penger på opplevelser og minner du må drasse med deg resten av livet, når pengene kan settes rett inn på BSU for en trygg og sikker fremtid?

Sjekk ut våre 8 sparetips for fattige studenter!

4. Du må potensielt lese til eksamen 

Frister det å lese til eksamen i en hengekøye i solnedgangen?

Bare se det for deg. Sand mellom hver eneste side i pensumboka og den forferdelige lyden av bølgene som slår og palmene som suser i vinden. ÆSJ!

5.Du kommer til å bli deprimert

Å reise gir minner for livet

Å innse hva som finnes der ute kan være livsfarlig for deg som er vandt til en hverdag med knekkebrød til alle måltider, kjipe forelesere og timevis på lesesalen. Ja, livet etter en ferie kan være svært deprimerende.

6. Du kommer til å være helt utslitt før eksamensperioden

Ferien er ofte fyllt med aktiviteter

På reise kan du plutselig ende opp med å gjøre en hel del aktiviteter og andre spennende ting som fører til at du er helt utslitt når du kommer hjem og eksamensperioden starter. 

 PSSST: Drømmer du  faktisk om å reise Jorden Rundt? Hos vår samarbeidspartner KILROY sitter dyktige reisespesialister klare til å skreddersy din drømmereise – Book et møte!

)