Gjør studentlivet enklere og øk ferdighetene dine med online kurs. ISIC har satt sammen en liste over hvilke og hvor du finner de gratis!

Forbedre ferdighetene dine med online kurs


Er du typen som er litt for avhengig av at vennene dine er mestere i Excel og lager fine design i Photoshop? Du kan bli også bli den eksperten med online kurs! Det er mange kurs tilgjengelig på nettet for å hjelpe deg med å bli bedre i alle programmer - bare velg hva du vil bli bedre på! Å ta et online kurs om et tema som interesserer deg, vil ikke bare gjøre studiene enklere, men også øke dine faglige ferdigheter og kunnskaper.

Vi har funnet en rekke tilbydere som tilbyr online kurs, og noen av dem er gratis. Sjekk de ut!

Microsoft Office-pakken

Som student er du definitivt kjent med Office-pakken, men får du virkelig fullt utbytte av den? Sannsynligvis ikke. De fleste studenter har tilgang til Office-pakken fra skolen sin, og det lønner seg å lære å bruke disse programmene flytende mens du fortsatt studerer og kan bruke en gratis studentkonto fra skolen. Hvis du får problemer eller spørsmål om hvordan du bør utnytte Microsoft Office-pakken, kan du sjekke ut Microsoft's Office 365 Training Center for tips og triks.

Husk at du med ISIC-kortet får 10 % studentrabatt på Microsoft produkter, inkludert Office abonnement.

Webutvikling og programmering

Er du interessert i grunnleggende programmering, eller vet du at det vil være noe som vil kreves av deg i fremtidig jobb? Hvis din nåværende læreplan ikke inkluderer studier i webutvikling eller programmering, kan det lønne seg å utdanne deg litt på egen hånd. Ta en titt på det omfattende utvalget som Udemy har å tilby på webutvikling og programmering, og velg det/de kurset/kursene du tror vil gå best sammen med dine nåværende studier og profesjonelle mål.

I mange bransjer anbefales eller forventes det en grunnleggende kunnskap om HTML, så hvorfor ikke lære litt HTML? Ta en titt på gratis HTML-kurs online her.

Microsoft Imagine 

Med Microsoft Imagine kan du prøve deg på noen av programmene som profesjonelle IT-folk jobber med til daglig. For eksempel kan du prøve Microsoft Azure, som er perfekt for deg som behandler mye data, eller laste ned Microsoft Imagine-programvare som brukes til å lage apper og spill og bli en del av et online fellesskap.

Husk at du kan opprette en gratis konto med ditt ISIC-kort her.

Styrk ferdighetene dine

Online kurs har sjelden landegrenser som begrenser dem, så du vil finne et bredt spekter av kurs online fra forskjellige tilbydere og institusjoner over hele verden. Det er et hav av kurs og emner å velge mellom. Disse sidene har et stor utvalg å velge imellom:

  • Coursera. Her finner du nesten 1000 kurs fra noen av verdens ledende universiteter, inkludert Stanford, Yale og Princeton, og alt fra enestående online-kurs til å fullføre en grad online. 
  • edX. Hos edX er det rundt 500 nettkurs, spesielt innen næringsliv og ledelse, gjort i samarbeid med noen av de beste universitetene i verden, inkludert MIT, Harvard og Berkeley.
  • Alison tilbyr en rekke kurs - øk ferdighetene dine innen online markedsføring, matematikk, fotografering, språk, Adobe-programmer og mange flere felt.

Please note that the majority of these courses are offered in English!Vær oppmerksom på at flertallet av disse kursene tilbys på engelsk!

Språkkurs

Er du språkstudent, er det kanksje ikke naturlig for deg å dypdykke i Excel og Photoshop. Heldigvis er det flere språkkurs som finnes online, og noen av de har gode ISIC rabatter. Sjekk ut 90 dagers online engelskkurs med EF gratis, 15 % studentrabatt på New English Academy professional English courses og 35 % studentrabatt på Ethichal TEFL teaching English courses

Sjekk ut studentorganisasjonen din og fakultetet

Du bør undersøke om du kan få tilgang til gratis online kurs gjennom studentforeningen, skolen eller fakultetet ditt, ettersom noen av dem tilbyr gratis kurs til studentene og medlemmene. Hvis du allerede er medlem av en arbeiderforening, kan du også ta kontakt med dem - de har vanligvis et utvalg av kurs tilgjengelig for medlemmene deres enten gratis eller til en nedsatt pris for å øke din kompetanse.

)