Hold øye med og få en bedre oversikt over studentbudsjettet med Spiir, en gratis budsjett-app!

Spiir: bruk penger med et smil

Kjære student! Prøver du å holde deg til en stramt budsjett? Sjekk ut hvordan Spiir kan hjelpe deg å holde deg til studentbudsjettet på en bedre måte.  

Hvordan Spiir kan hjelpe deg å bruke penger med et smil

Hei, du! Det er med glede vi introduserer deg for Spiir. Vårt mål er å hjelpe deg til å leve ditt beste liv med de pengene du har, så les videre for å finne ut hvordan!

Så... Hvordan komme i gang å bruke Spiir-appen? Og hva er poenget? Vi skal gi deg litt inside info!

Hvordan funker Spiir?

Total sett gir Spiir deg en oversikt over utgiftene dine. Du kobler bankkontoen din til appen, og i løpet av et par minutter, kategoriserer appen alle utgiftene dine i ulike kategorier.

På denne måten får du en rask og enkel oversikt over hva du bruker penger på. Hvor mye bruker du på dagligvarer? Hvor mye bruker du på klær og fast food? Spiir fordeler kjapt utgiftene dine inn i de ulike kategoriene. 

Det beste er at det gir deg mulighet til å virkelig se hvor pengene dine blir av!

Spiir er din venn!

Når du er blitt vant til å bruke Spiir-appen, begynner du å se mønstrene i forbruket ditt. Kanskje finner du ut at du bruker veldig mye penger på nye klær. Disse innkjøpene gjør det kanskje glad og fornøyd? I så fall, så bra! Hvis ikke, kan kanskje Spiir gjøre deg oppmerksom på at du kunne blitt mer fornøyd med å bruke disse pengene på noe annet. 

Ved å bruke Spiir bevisst som din pengevenn, vil du kunne se på forbruksvanene dine hva pengene dine går til og hva du ønsker å begynne å spare penger på istedenfor. 

Forbruker #goals

Etter å ha sett på hva du bruker penger på, er det en appfunksjon i Spiir som kan hjelpe deg å sette opp forbruksmål. Funksjonen heter akkurat det: forbruksmål. Hvis du har funnet ut at du heller vil bruke penger på en kul reise enn på nye klær, kan du legge inn et forbruksmål på kategorien klær. Det er opp til deg hva dette forbruksmålet skal ligge på.

Etter å ha lagt inn et forbruksmål, hjelper Spiir deg å holde track på hvordan du ligger an. På denne måten holder du enkelt oversikt over mye penger du bruker og hvor mye penger du har igjen. Det er en super måte å følge med på hvordan du ligger an og hvor du ønsker å ligge i forhold til forbruk og budsjett.

Er du klar til på dykke inn i forbruksvanene dine med Spiir så du kan begynne å bruke penger med et smil? Vi håper det!

__________________

Denne bloggposten er fra Spiir. Spiir er en gratis budsjett-app som har hjulpet mer enn 300.000 brukere i Norden å få tak på økonomien. Med et enkelt klikk, kan ddu se hvordan du bruker penger på en smart og morsom måte. Du kan enkelt sette opp personlige forbruksmål, så du kan bli mer klar over dine forbruksvaner, og kontrollere hvor mye du bruker på kaffe, bussbilletter og mat. Last ned appen i dag.

)