Lyst på studentrabatt på filmer? Bruk ISIC-kortet ditt og få studentrabatt på medlemskapet hos Kinoklubb.no!

Studentrabatt på Kinoklubb.no

Det finnes vel ikke noen bedre måte å slappe av på etter en tøff dag eller uke på skolen, enn å finne den perfekte filmen eller ta seg en tur på den lokale kinoen? Bruk ISIC-kortet ditt for å få kinobilletter med en saftig studentrabatt hos Kinoklubb.no! Som ISIC-kortholder får du Kinoklubbs 2 for 1-medlemskap med 25% studentrabatt. Så logg inn med ditt ISIC-kortnummeret og registrer deg på Kinoklubb.no med hele 25% studentrabatt på favorittfilmene dine!

Med dit ISIC-kort, får du 25% rabatt på Kinoklubb-medlemskap, få i tillegg 2-for-1 på medlemskap nå! I tillegg til 25% rabatt på medlemskap, får medlemmene 50% rabatt på 10 kvalitetsfilmer per år.

Medlemskap i Kinoklubben gir halv pris på minst ti utvalgte filmer på kino i året! Aktuelle og kommende filmer finner du alltid på www.kinoklubb.no Filmene ser du på vanlige forestillinger på din lokale kino, og du bruker den personlige medlemskoden din når du kjøper kinobilletten. Den gir automatisk 50% rabatt på én billett per film. 85 kinoer over hele Norge er med i ordningen. Se fullstendig oversikt her: https://www.kinoklubb.no/hjem/kinoer

Studentrabatten er gyldig inntil videre. Vilkår: Ordinær pris 149,- / 25 % rabatt gir pris 112,-. Prisen gjelder pr. år, og medlemskapet fornyes til samme pris en gang i året til man sier opp medlemskapet. Nye medlemmer får et gratis medlemskap de kan gi til en venn. Dette medlemskapet vil fornyes til ordinær pris kr. 149,- etter et år om din venn ikke sier det opp.

 

Logg inn!