Egne studentbilletter med egne priser og gunstige betingelser!

Studentbilletter med British Airways

British Airways er et av de største og mest kjente flyselskapene i Europa. Med sitt tette samarbeid med andre flyselskaper som Iberia og American Airlines gir British Airways deg muligheten til å fly til over 400 destinasjoner over hele verden, med gode flytider til sentralt plasserte flyplasser.

British Airlines har utviklet en spesiell billett for ungdom og studenter med ekstra gunstige priser og vilkår. Dersom du har et gyldig ISIC-kort kan du bestille disse billettene hos KILROY

5 fordeler med å bestille studentbilletter med British Airways og KILROY

  • Returbillettene er gyldige i 12 måneder fra avreise
  • Billettene er fleksible og du har mulighet til å endre reisedatoene (endring av datoer er alltid avhengig av tilgjengelighet)
  • Du kan også endre destinasjoner, for eksempel dersom du vil fly hjem fra San Francisco i stedet for Los Angeles (endringer er også her avhengig av tilgjengelighet)
  • Du kan legge inn stopp underveis på reisen. Legg f. eks. inn en mellomlanding og noen dager i New York på vei til Los Angeles.
  • Ingen aldersgrense på studentbilletten

Du kan bestille returbilletter på KILROYs nettside. Dersom du ønsker å bestille en mer kompleks reiserute, med flere stopp underveis, anbefaler vi deg å ta kontakt med en av KILROYs reisespesialister. 

Bestill her!