City guide: Barcelona

Velkommen til Barcelona, byen som er kulere, tøffere og dristigere enn det du noensinne hadde trodde en by kunne være. Benvolgut a Barcelona!

Barcelona er kanskje mest kjent for Gaudi og eksotiske nattklubber, men byen kan by på mye mer enn det. Katalonias hovedstad kan også friste med vakre gotisk bygg, enestående art nouveau-bygninger og en rekke fantastiske museer - deriblant det berømte Picasso Museet. Faktisk skiller Barcelona seg fra de fleste andre byer i Spania, ettersom den er sterkt påvirket av den katalanske kulturen og nærheten til Frankrike. Denne påvirkningen kommer tydelig fram gjennom de brede boulevardene og den herlige, kreative matlagingen.

Barcelona er ganske stolt av sin katalanske kultur og sitt særegne språk som du sannsynligvis kommer til å høre mye mer av enn 'castellano'. Du oppdager raskt at lokalbefolkningen ser på seg selv først og fremst som katalanske, dernest spanske. Her er det med andre ord bare å la seg sjarmere av de koselige små gatene og den gode katalanske stemningen. Skulle du bli lei av å spasere rundt i byen er det bare å ta seg en tur ned på stranden som ligger midt i byen! Book Barcelona turen din her!

Last ned ISIC app'en og få en oversikt over alle rabattene der du er!