Er du interessert i samtidskunst, eller ønsker du bare en helt spesiell opplevelse i hovedstaden? Da bør du besøke Astrup Fearnley Museet!

Studentrabatt på Astrup Fearnley Museet

Besøk Norges ledende museum for internasjonal samtidskunst i det spennende signalbygget, tegnet av den verdenskjente arkitekten Renzo Piano. Her kan du oppleve både skiftende utstillinger, og verk fra Astrup Fearnley Samlingen. Museets omgivelser må også oppleves – bygget er nemlig omringet av en skulpturpark, en museumsstrand og Oslofjorden.

I tillegg til kunstutstillinger har museet en spennende museumsbutikk som selger blant annet plakater, Art Bags, bøker og andre relevante produkter knyttet til våre aktuelle utstillinger, samt en rekke produkter fra norske og internasjonale designere. Museet har også en egen museumsbar, Vingen, som byr på kaffe, cocktails og mat av høy kvalitet.

ART NIGHT
En torsdag i måneden arrangerer Astrup Fearnley Museet et kveldskonsept kalt ART NIGHT i tidsrommet 19-23, der publikum kan kjøpe inngangsbillett for kun 50 kroner, og nyte cocktails fra av Vingen Bar, og musikk fra byens anerkjente DJs i foajeen.

Med gyldig studentbevis får du 40 kr studentrabatt på inngangsbilletten. 

Unge mellom 18 og 25 år har også mulighet til å kjøpe U25-medlemskap til museets kunstklubb for kun 150 kroner, som gir fri tilgang til museet i et helt år, samt invitasjoner til åpninger, gratis Art Bags og andre goder.

Les mer på afmuseet.no.

Detaljer

Strandpromenaden 2
0252 Oslo

Kjøp ISIC NOK 100
Persuasion