Finansier reisen mens du er på tur! Se mer om Working Holiday her!

Working Holiday; Jobb og reis i utlandet

Drømmer du om å surfe i Australia, leve livet i bakken i Canada eller besøke Hobbittun i New Zealand? Er du mellom 18-30 år kan du fullføre denne drømmen! Med et Working Holiday visum kan du oppleve hva disse landene har å tilby, og samtidig tjene penger.

Så hva er Working Holiday egentlig?

Med et Working Holiday visum vil du kunne kombinere ferie og jobb på en unik måte. Du vil oppleve landet på en måte turister aldri vil komme i nærheten av. Et Working Holiday visum gir deg 12 måneders oppholdstillatelse i Australia, New Zealand eller Canada. Ender du opp med å trives så godt at du vil bli litt lenger kan du forlenge visumet ditt hvis du oppfyller kravene om å ha jobbet minimum 3 måneder innenfor innhøsting (gårdsarbeid) i Australia. Ellers kan du jobbe lovlig 6 måneder for samme arbeidsgiver, mens på New Zealand finnes det ingen begrensninger. Vil du heller jobbe i snøen? Med et Working Holiday visum i Canada kan du jobbe deg gjennom skisesongen.

Hvis du vurderer å jobbe i utlandet har du sikkert flere spørsmål. Hvor mye tjener du? Hvordan finner du arbeid? Hvordan finner du et sted å bo? Hvordan fungerer det hele rett og slett?

Det er forholdsvis enkelt å finne en jobb i alle de tre landene, det avhenger for det meste av dine krav og forventninger. Så lenge du er fornøyd med å jobbe som ekspeditør, servitør eller vaskehjelp en periode vil du ikke ha problemer med å finne arbeid. Det finnes også så klart mer spennende jobber som dykkeinstruktør, skiguide eller kvegfarmer, det er opp til deg hva du vil gå for.

Målet med et Working Holiday visum er å kunne finansiere reisen med jobb der du befinner deg. Vi samarbeider med KILROY som kan tilby en Working Holiday startpakke sammen med hjelp til visumprosessen slik at du får tryggheten av å motta hjelp med ankomst. Du vil bli hentet på flyplassen, de første overnattingene er ordnet, og du kan få hjelp til å komme i gang med alt det praktiske som å få et skattenummer, sim-kort eller åpne en bankkonto.

 

Working Holiday; Jobb og reis i utlandet

Frister dette? Ta kontakt med vår samarbeidspartner KILROY for gratis veiledning og informasjon om Working Holiday!

)