Topp 5 destinasjoner til din neste reise

For å hjelpe deg å planlegge din neste tur har vi laget en liste med 5 fantastiske destinasjoner. Bli inspirert til å planlegge ferien som garantert blir årets høydepunkt!

 

1. Singapore

Topp 5 destinasjoner til din neste reise - Singapore

Singapore har mye å tilby. Vakre parker, UNESCO områder, kjøpesentre, kunstgallerier og rooftop bars. Denne byen er super ren på grunn av de strenge forsøplings reglene, så sørg for å ta hensyn! Denne fantastiske metropolen er virkelig verdt et besøk! Singapore er et godt valg for et stop-over før du flyr til andre destinasjoner i Asia eller Oseania.

2. Namibia

Topp 5 destinasjoner til din neste reise - Namibia

Enhver adrenalin junkie trenger å reise til Namibia. De vakre røde sanddynene er en sann lekeplass. Hopp i fallskjerm, kjør en quad, dra på jeepsafari, gå sandboarding eller bare for å se en fantastisk solnedgang. Nasjonalparkene i Namibia har fantastiske safarier for å få øye på the Big 5! I 2015 feiret Namibia å ha vært selvstendig i 25 år.

3. Litauen

Topp 5 destinasjoner til din neste reise - Litauen

Det er enkelt å dra til Litauen som nå er blitt en del av eurosonen. Litauen er kanskje ikke på toppen av reiselisten din, som er veldig synd. Det finnes vakre strender, bevegelige sanddyner og hovedstaden Vilnius er regnet som et UNESCO World Heritage Site. DRA NÅ!

4. Nicaragua

Topp 5 destinasjoner til din neste reise - Nicaragua

En latinsk skatt! Nicaragua er en del av Sentral-Amerika og har en autentisk stil. Besøk byer som Granada, Managua eller Leon. Dra til fantastiske strender med flott surfing eller dra på klatring i fjell og på vulkanoer. Nicaragua har alt!

5. Irland

Topp 5 destinasjoner til din neste reise - Irland

Møt lokalbefolkningen på en irsk pub, drikk en halvliter Guinness og nyt live folkemusikk. Dra på en roadtrip fra kyst til kyst, utforsk den grønne naturen i dette vakre landet, men vær tålmodig - du kan bli nødt til å dele veien med en flokk sauer. Anbefalt rute: Donegal til Cork!

 

 

)