The Global Study Awards: Skal du studere i utlandet kan du få opptil £10,000 til å dekke studieavgifter og/ eller levekostnader! #TGSA

Nytt legat: The Global Study Awards

Vi ønsker å oppmuntre unge mennesker til å bli kjent med nye land, nye kulturer og nye språk, gjennom studier i utlandet. Vi tror at det bidrar til å øke kulturell forståelse og toleranse på tvers av landegrensene og er positivt for samfunnet som helhet.

Derfor lanserte vi i ISIC, i samarbeid med StudyPortals og British Council IELTS, legatet Global Study Awards i 2015! Formålet var å bidra til at flere får muligheten til å studere i utlandet, gjennom å tilby støtte til å dekke studieavgifter og/eller levekostnader. Legatet har hjulpet flere unge mennesker med å oppnå sine studiedrømmer i utlandet og neste gang er det kanskje din tur!

Få opptil £10,000 til å utvide horisontene dine!

Vi deler ut individuelle Global Study Awards med en maksverdi på £10,000 per legat. Legatpengene skal først og fremst dekke studieavgiften og utbetales derfor direkte til den utdanningsinstitusjonen legatvinneren skal studere ved. 

Dersom studieavgiften er lavere en maksbeløpet for den enkelte legattildelingen vil det resterende beløpet bli benyttet til å dekke levekostnader i opptil 52 uker fra det tidspunktet studenten registrerer seg ved den aktuelle utdanningsinstitusjonen. 

Søknadsfrist

Fristen for å søke er 30.juni, for studenter som planlegger å studere fulltid i utlandet på bachelor- eller masternivå i perioden 1. august 2016 til 31. oktober 2016. 

Hvem kan søke?

 

Global Study Awards er ment til å støtte høyt motiverte, talentfulle studenter med følgende egenskaper:

 

  • Potensial til å kunne bidra positivt til samfunnet gjennom studiene.
  • En sterk driv mot å utvikle egen karriere.
  • En ektefølt interesse for å bidra til økt multikulturell kunnskapsutveksling og forståelse.

 

Aktuelle kandidater må være villige til å engasjere seg i ISIC, The British Council IELTS og StudyPortals, gjennom å offentlig dele sine erfaringer med andre studenter. Potensielle studenter fra hele verden kan søke om å motta The Global Study Awards. Legatet vil gjøre det mulig for mottakeren å studere i utlandet på en valgfri utdanningsinstitusjon, på et hvilket som helst studieprogram på bachelor eller masternivå.

 

MERK: Legatet kan KUN benyttes til å dekke studieutgifter i forbindelse med studier i utlandet.

 

For å kunne søke på The Global Study Awards må du:

 

)