Her er tipsene du trenger for å holde pensum ved like i ferien!

Studietips: Hold motivasjonen oppe i ferien

Et nytt semester er fortsatt et lite stykke unna, men det er ingen dum idé å være forberedt. Hold motivasjonen oppe i juleferien ved å følge disse 5 studietipsene!

1. Sett opp en leseplan

En leseplan gir deg full kontroll på når du skal sette av tid til studier. Det blir også lettere å fordele pensum jevnt over, uten at lesingen kolliderer med andre planer. 

Sett opp en leseplan

2. Les jevnt over

Ved å følge leseplanen vil pensum sitte mye bedre i hukommelsen enn om du kun leser natten før eksamen. Det beste av alt er at all annen tid kan brukes på andre ting, med god samvittighet. 

3. Skap hygge rundt lesingen

Varm opp til eksamen ved å gjøre lesingen ekstra hyggelig. Vi snakker myke tepper,  noe varmt i koppen, stearinlys og litt god musikk i bakgrunnen. Pensum har aldri vært så lettlest!

Skap hygge rundt lesingen

4. Mye lys

Sørg for å komme deg ut når det er lyst på dagene du har satt av til lesing. Ta deg en tur ut og fyll lungene med den friske vinterluften. Når mørket tar over kan en lampe som simulerer naturlig dagslys redde deg fra å bråvåkne siklende på side 352. 

5. Lesegruppe med middag

Ikke sitt alene med pensum opp til ørene. Inviter dine gode medstudenter på lesegruppe med noe deilig å spise til. Diskuter hvert tema og del kunnskap. 

Lesegruppe med middag

Ta i bruk ISICs studentrabatter i Norge og utlandet for å spare penger. Les mer her!

)