Skal du studere, ta internship eller jobbe med frivillig arbeid i utlandet? Trenger du økonomisk støtte?

Søk om 1.500 Euro til ditt neste eventyr

Står økonomien i veien for drømmen om å reise til utlandet? La KILROY Foundation hjelpe deg litt på veien! 

KILROY Foundation er en non-profit organisasjon som arbeider for å bidra til utviklingen av utdanningsmuligheter til unge og deres lokalsamfunn rundt om i verden. Dette skjer gjennom hjelpeprosjekter og utdeling av stipender til studenter. Visste du at KILROY Foundation deler ut hele 10 stipend på 1.500 euro (ca. 14.000 NOK) i året? Det blir delt ut 5 om våren og 5 om høsten, og nå er det på tide å søke om høstens stipend!

Hvem kan søke? 

Stipendet gis til unge mellom 18-35 år som ønsker å utforske og utvikle seg selv, å oppleve verdens mangfold og bli en del av et globalt samfunn. Det kan du gjøre gjennom:

  • Studier i utlandet
  • Praksis i utlandet
  • Frivillig arbeid i utlandet

Du må være statsborger i enten Norge, Danmark, Sverige, Finland, Nederland, Island, Belgia eller Polen for å søke. 

Så enkelt er det!

Trinn 1: Kvalifisering

Den første delen av søknadsprosessen er en såkalt pre-screening som kun tar 10-15 minutter å svare. Den består av en rekke enkle spørsmål som handler om deg og dine planer for oppholdet i utlandet. De mest kvalifiserte kandidatene kommer videre til neste trinn.

Trinn 2: Søknad

De utvalgte kandidatene mottar en lenke til søknadsskjemaet, der du vil skrive en kort motivasjon for søknaden din. Deretter evalueres alle søknader og 5 heldige kandidater mottar stipend! 

 

Søknadsfristen er 16. desember 2019. LES MER OG SØK HER!

)