Med det digitale ISIC studentkortet har du alltid spennende studentrabatter med deg, uansett hvor du er. Vi hjelper deg på veien ut i verden!

Hvorfor velge ISIC?

Hvorfor skal du som student ha med deg et digitalt ISIC-kort uansett hvor du går? Les videre, så skal vi fortelle deg hvorfor! 

Studentbilletter på fly

ISIC er det eneste studentbeviset som gir deg tilgang på eksklusive studentpriser på flybilletter. En rekke flyselskaper verden over tilbyr studentbilletter til ISIC-medlemmer, blant annet British AirwaysQatar Airways og Emirates. Studentbillettene er mye mer fleksible enn vanlig billetter, så de er spesielt nyttige for deg som vil reise over lenger tid og inkludere opptil flere destinasjoner - eller like så godt ta fatt på en ekte jorden rundt-reise! Med de fleste studentbilletter kan også reisedatoer og destinasjoner endres, og vilkårene er mer fleksible enn med standardbilletter. De fleste studentbillettene inkluderer også 1 eller 2 bagasje, så selv om du kanskje skal tilbringe flere måneder eller et år i utlandet på reise, studier, internship eller annet, får du ha med alt du trenger på flyet uten ekstra kostnader. 

Why choose ISIC?

Opplev mer og betal mindre med ISIC

130 land, 150 000 studentrabatter

Med ISIC kan du nyte de beste studentrabattene hjemme og på reise. Reis på kryss og tvers av Europa med FlixBus studentrabatt. Australia byr på en rekke ISIC-rabatter, inkludert tog og sightseeing cruise. Har du tenkt deg til London? Husk ISIC og få studentrabatt på buss- og togbilletten. Overnattingen bestiller de med ISIC studentrabatt på Hotels.com, Hostelworld og Homestay

Med det digitale ISIC studentkortet har du alltid spennende studentrabatter med deg, uansett hvor du er. 

Why choose ISIC?

Fantastiske studentabatter på nett

Ditt digitale ISIC-kort byr også på en rekke studentrabatter og fordeler på nett. Hold deg oppdatert på verdens nyheter med The Economist til 88 % rabatt, få unna shoppingen på Forever21 og forbedre engelskkunnskapene med et gratis online kurs fra EF. Sjekk ut andre kule studentrabatter med ISIC her.

Studentliv med ISIC

Vi vil hjelpe alle våre studenter ut i verden. Derfor er vi alltid på jakt etter informasjon om mulighetene som finnes der ute. Vi holder deg oppdatert og deler all informasjon om hvordan du kan reise på studentbudsjett, stipender som kan muliggjøre drømmen om utlandet, utvekslingsmuligheter, internship i utlandet, working holiday, frivillig arbeid og mye mer. Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene og tipsene! 

Vi hjelper deg på veien ut i verden! 

Uansett hvor dine drømmer tar deg er ISIC med på veien. 

The Global Study Awards er et stipend 10 000 £ for de som drømmer om å studere i utlandet. Successful Graduate hjelper deg som er nyutdannet og klar for å søke jobb med CV og søknadsprosessen. Uniplaces hjelper deg med å finne studentbolig i for eksempel London eller Berlin. Vi er med deg uansett om du nettopp har startet med studier eller er på vei til å fullføre dem. Med andre ord, ISIC er alt du trenger for en god og internasjonal studietid.

Med ISIC kan du nyte studenttilværelsen til det fulle, både hjemme og i utlandet!

Why choose ISIC?

)