Gode grunner til å ta med ISIC-kortet på turen!

Skal du på studietur? Husk ISIC-kortet og vær sikker på å bli anerkjent som student i utlandet!

 

Hva er ISIC?

ISIC står for International Student Identity Card og er et internasjonalt studentkort, ideelt for deg som skal på studietur eller utveksling. Med mer enn 60 års unik historie, tilbyr ISIC-kortet trygghet og sikkerhet til deg og din gruppe.


5 millioner studenter fra 130 land benytter seg årlig av ISIC kortet for å oppnå fordeler og rabatter i deres hverdag og på reise.

Gode grunner til å ta med ISIC kortet på turen! - Hva er ISIC?

 

Hvorfor ISIC?

Mange lokale studentkort oppfyller ikke kravene til et internasjonalt anerkjent studentkort, og dette kan medføre at gruppen din kan bli nektet adgang til diverse opplevelser, studentrabatter etc.


Anerkjennelsen fra UNESCO angående den årlige verifiseringen av studentstatus internasjonalt gjør at ISIC er det eneste internasjonalt anerkjente studentkortet, og det har det vært helt siden 1973.


Alle ISIC studentkort har det samme designet, og tre språk på kortet, som sikrer at bedrifter, samarbeidspartnere og fordelsholdere er kjent med kortet og kjenner til kortets betydning.


I tillegg til å kunne benytte seg av kortet på selve studieturen så kan du også benytte deg av gode fordeler og rabatter, både før og etter reise. Årsavgiften på kortet vil fort betale for seg selv ved hjelp av bare noen få utvalgte rabatter og fordeler.


NB: Lærere kan søke om ITIC-kort (International Teacher Identity Card) som gir tilgang til et utvalg av de samme rabattene.

 

Gode grunner til å ta med ISIC kortet på turen! - Hvorfor ISIC?

Bestill din reise her!

4 feil studenter gjør med budsjettet 4 feil studenter gjør med budsjettet
15% studentrabatt på bærbare ladere fra Volt 15% studentrabatt på bærbare ladere fra Volt
Studentrabatt på XBOX One + Kinect og 4 GRATIS spill Studentrabatt på XBOX One + Kinect og 4 GRATIS spill
)