Gode grunner til å ta med ISIC på turen!

Skal du på studietur? Husk ISIC og vær sikker på å bli anerkjent som student i utlandet!

 

Hva er ISIC?

ISIC står for International Student Identity Card og er et internasjonalt studentbevis, ideelt for deg som skal på studietur eller utveksling. Med mer enn 60 års unik historie, tilbyr ISIC trygghet og sikkerhet til deg og din gruppe.


5 millioner studenter fra 130 land benytter seg årlig av ISIC for å oppnå fordeler og rabatter i deres hverdag og på reise.

Gode grunner til å ta med ISIC kortet på turen! - Hva er ISIC?

 

Hvorfor ISIC?

Mange lokale studentbevis oppfyller ikke kravene til et internasjonalt anerkjent studentbevis, og dette kan medføre at gruppen din kan bli nektet adgang til diverse opplevelser, studentrabatter etc.


Anerkjennelsen fra UNESCO angående den årlige verifiseringen av studentstatus internasjonalt gjør at ISIC er det eneste internasjonalt anerkjente studentbeviset, og det har det vært helt siden 1973.


Alle ISIC studentbevis har det samme designet, og tre språk på kortet, som sikrer at bedrifter, samarbeidspartnere og fordelsholdere er kjent med kortet og kjenner til kortets betydning.


I tillegg til å kunne benytte seg av det digitale studentbeviset på selve studieturen så kan du også benytte deg av gode fordeler og rabatter, både før og etter reise. Årsavgiften på beviset vil fort betale for seg selv ved hjelp av bare noen få utvalgte rabatter og fordeler.


NB: Lærere kan søke om ITIC (International Teacher Identity Card) som gir tilgang til et utvalg av de samme rabattene.

Bestill din reise her!

Title  5 gode grunner til å skaffe seg ISIC 5 gode grunner til å skaffe seg ISIC
15% studentrabatt på bærbare ladere fra Volt 15% studentrabatt på bærbare ladere fra Volt
Vurderer du å skaffe deg kredittkort? Les dette først! Vurderer du å skaffe deg kredittkort? Les dette først!
)