Tilbake på skolen? Sjekk ut de beste studentrabattene for deg som skal tilbake på skolen hos ISIC!

De beste studentrabattene for deg skal skal tilbake på skolen

Mange studenter skal snart tilbake på skolen men andre skal begynne på studiene sine. Gratulerer med studieplass til dere! Mens du forbereder deg på at studieåret skal begynne, tenkte vi å gi deg litt hjelp i forberedelsene dine ved å presentere de beste studentrabattene for deg med ISIC-kort. Alt du trenger til å begynne på skolen: enten du leter etter programvare, skrivesaker, et busskort, VPN, klær eller mat, så har vi deg dekket!

De beste studentrabattene for deg skal skal tilbake på skolen med ditt ISIC-kort: 

1. Adobe Creative Cloud - Nyt et 2 måneders gratis medlemskap!

Adobe Creative Cloud er en nødvendighet for mange studenter, spesielt de som jobber med og / eller studerer et kreativt fag, som for eksempel fotografering, audiovisuell design og grafisk design. Du får med ISIC-kortet nå et 2 måneders gratis medlemskap med Adobe Creative Cloud! Etter gratisperioden er alle med ISIC-kortet berettiget til et Adobe Creative Cloud-studentabonnement.

2. VY - studentrabatt på billetter med ISIC-kortet

 Som student kan du reise rundt i landet med studentrabatt på VY billetten din!

3. Lenovo - Op til 20% studentrabatt

Trenger du en ny laptop til studiene? Sjekk ut Lenovos laptoper og tilbehør som passer perfekt for studenter!

4. Zalando - 7% studentrabatt på Zalando gavekort

Handle på nettet? Skaff et gavekort hos Zalando og shop med 7% studentrabatt på gavekortet gjennom ISIC-kortet ditt!

5. InkClub - 10 % i studentrabatt med ditt ISIC-kort

Selv om de fleste studiene kan gjøres på nettet, kan det hende at du også må skrive ned notater, skrive ut saker og vil understreke linjer i en bok. Eller trenger du kanskje bare en ny lyspære til skrivebordslampen din når du studerer sent på kvelden? InkClub er stedet å "gå" når du trenger å kjøpe blekkpatroner, toner, lamper, støvsugerposer, til ditt hjem eller studentbolig! Med ISIC-kortet ditt får du alltid en studentrabatt på 10% på hele kjøpet.

6. HelloFresh - 35 % i studentrabatt på ditt kjøp

De første ukene på skolen er alltid intense og fulle av ting å gjøre og steder å være. Gjør det enklere for deg selv ved å planlegge måltider og bestille gode planlagte retter fra HelloFresh! Med ISIC-kortet ditt kan du få en god studentrabatt på 35% på de to første bestillingene dine. 

7. NordVPN - 69 % studentrabatt på VPN services

Sørg for at du kan surfe trygt og uten bekymringer dette studieåret med NordVPN! Når du søker på Internett og bruker VPN, er kommunikasjonen din kryptert, slik at ISP, regjeringen, hackere og andre tredjeparter ikke har muligheten til å se hvilke nettsider du besøker. Med en VPN kan du også få tilgang til det globale Internett uansett hvor du er, ettersom det lar deg koble til hundrevis av eksterne servere på forskjellige steder.

8. The Economist - 20 % studentrabatt på abonnement

 Vil du følge med på hva som skjer rundt om i verden? Gjør det med 20% studentrabatt på The Economist! Velg mellom et 6-måneders eller et års abonnement for onlineutgaven, avisen eller begge versjoner. Dette er en god rabatt for deg som ønsker å holde deg oppdatert på ulike globale begivenheter og du kan også finne inspirasjon til studiene, fagene og arbeidslivet etter at du er ferdig med eksamen.

9. Microsoft - Op til 35% studentrabatt 

Nu får du opp til 35% studentrabatt på alle produktene som er tilgjengelig i Microsoft Store studentbutikken med dit ISIC-kort!

10. Ruter - studentrabatt på reiser med Ruter

ISIC-kort gir deg studentrabatt på reiser med Ruter. Studentrabatten gjelder for deg som er under 30 år og studerer fulltid ved videregående skole, universitet, høgskole, akademi eller tilsvarende læreinstitusjoner som kvalifiseres til støtte gjennom Lånekassen.

 

Finn kule studentrabatter hos ISIC på vår Studentrabatt side eller i ISIC appen! Husk å aktivere ditt digitale ISIC.kort før du begynner skoleåret. Du kan gjøre det enkelt og greit i ISIC appen; sSjekk ut vår FAQ for instruksjoner

)