Tilbake på skolen? Sjekk ut de beste studentrabattene for deg som skal tilbake på skolen hos ISIC!

De beste studentrabattene for deg skal skal tilbake på skolen

Mange studenter skal snart tilbake på skolen men andre skal begynne på studiene sine. Gratulerer med studieplass til dere! Mens du forbereder deg på at studieåret skal begynne, tenkte vi å gi deg litt hjelp i forberedelsene dine ved å presentere de beste studentrabattene for deg med ISIC-kort. Alt du trenger til å begynne på skolen: enten du leter etter programvare, skrivesaker, et busskort, forsikring, VPN, klær, mat eller å finpusse engelsken din, så har vi deg dekket!

De beste studentrabattene for deg skal skal tilbake på skolen med ditt ISIC-kort: 

1. Adobe Creative Cloud - Nyt et 2 måneders gratis medlemskap!

Adobe Creative Cloud er en nødvendighet for mange studenter, spesielt de som jobber med og / eller studerer et kreativt fag, som for eksempel fotografering, audiovisuell design og grafisk design. Du får med ISIC-kortet nå et 2 måneders gratis medlemskap med Adobe Creative Cloud! Etter gratisperioden er alle med ISIC-kortet berettiget til et Adobe Creative Cloud-studentabonnement.

2. SJ - 15 % i studentrabatt på billetter med ISIC-kortet

 Som student kan du reise rundt i landet med en 15% studentrabatt på SJ-billetten din! Rabatten kan brukes på standardreiser. Sjekk også ut gode tilbud på «last-minute» reiser på SJ.

3. Microsoft - 10 % i studentrabatt på enheter og software

Oppdag fantastiske tilbud på Microsoft Education Store. Som student får du rabatter på en rekke Microsoft-produkter, som for eksempel Windows 10, Office 365, Xbox og PC-tilbehør. Med ISIC-kortet ditt kan du nå få en studentrabatt på 10% på utvalgte varer.

4. Nelly.com - 10 % i studentrabatt med ditt ISIC-kort

Ffinn de nye klærne til skolestart hos Nelly.com. Du får 10 % studentrabatt hos Nelly.com med ditt ISIC-kort. Finn klær, sko og tilbehør i nettbutikken til Nelly!

5. EF Intensivkurser i engelsk - 100 % i studentrabatt

Trenger du å bli bedre i engelsk? Kanskje du vil forberede dine profesjonelle ferdigheter? Ta et EF-intensive kurs i engelsk med en utrolig studentrabatt på 100%! Med et 90-dagers intensivt online-kurs kan du studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo.

6. InkClub - 10 % i studentrabatt med ditt ISIC-kort

Selv om de fleste studiene kan gjøres på nettet, kan det hende at du også må skrive ned notater, skrive ut saker og vil understreke linjer i en bok. Eller trenger du kanskje bare en ny lyspære til skrivebordslampen din når du studerer sent på kvelden? InkClub er stedet å "gå" når du trenger å kjøpe blekkpatroner, toner, lamper, støvsugerposer, til ditt hjem eller studentbolig! Med ISIC-kortet ditt får du alltid en studentrabatt på 10% på hele kjøpet.

7. HelloFresh - 35 % i studentrabatt på ditt kjøp

 De første ukene på skolen er alltid intense og fulle av ting å gjøre og steder å være. Gjør det enklere for deg selv ved å planlegge måltider og bestille gode planlagte retter fra HelloFresh! Med ISIC-kortet ditt kan du få en god studentrabatt på 35% på de to første bestillingene dine. 

8. Scanmarker, den digitale highlightern - 15 % i studentrabatt med ISIC

Det kan noen ganger ta en evig å skrive notater! Bruk ISIC-kortet ditt og skaff deg Scanmarker, den digitale markeringspennen. Scanmarker skanner teksten du leser og sender den direkte til datamaskinen, telefonen eller padden. Scanmarker oversetter også over 40 forskjellige språk og lar deg også lytte til det du har skannet!. Scanmarker er definitivt en god venn å ha mens du leser til eksamen!

9. NordVPN - 20 EUR i studentrabatt på VPN services

Sørg for at du kan surfe trygt og uten bekymringer dette studieåret med NordVPN! Når du søker på Internett og bruker VPN, er kommunikasjonen din kryptert, slik at ISP, regjeringen, hackere og andre tredjeparter ikke har muligheten til å se hvilke nettsider du besøker. Med en VPN kan du også få tilgang til det globale Internett uansett hvor du er, ettersom det lar deg koble til hundrevis av eksterne servere på forskjellige steder.

10. The Economist - 20 % studentrabatt på abonnement

 Vil du følge med på hva som skjer rundt om i verden? Gjør det med 20% studentrabatt på The Economist! Velg mellom et 6-måneders eller et års abonnement for onlineutgaven, avisen eller begge versjoner. Dette er en god rabatt for deg som ønsker å holde deg oppdatert på ulike globale begivenheter og du kan også finne inspirasjon til studiene, fagene og arbeidslivet etter at du er ferdig med eksamen.

Finn kule studentrabatter hos ISIC på vår Studentrabatt side eller i ISIC appen! Husk å aktivere ditt digitale ISIC.kort før du begynner skoleåret. Du kan gjøre det enkelt og greit i ISIC appen; sSjekk ut vår FAQ for instruksjoner

)