7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen

Vi ELSKER å reise og skulle gjerne kommet oss langt vekk fra minusgradene i nord. Her kommer en liste over 7 strender vi drømmer oss bort til akkurat nå.

1. White Beach, Boracay - Filippinene

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen- White Beach Boracay Filippinene

White Beach er den mest populære stranden på øya Boracay i Filippinene. Den regnes som verdens hviteste strand, og det krystallklare vannet gjør den ikke mindre fantastisk. Nærmere paradis kommer du ikke!

2. Whitehaven Beach - Australia

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Whitehaven beach Whitsunday Island Australia

Himmel på jord, Whitehaven Beach i Australia befinner seg en 12 timers kjøretur fra Brisbane. Dette er en idyllisk strand med snøhvit og pulveraktig sand som vi gjerne skulle hatt mellom tærne akkurat nå. 

3. Maya Bay, Koh Phi Phi - Thailand

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Maya Beach Thailand

Forvill deg inn i dette tropiske øyparadiset som Leonardo DiCaprio i “The Beach”. Maya Bay ligger en båttur fra den livlige party-byen Phuket, så her kan du oppleve det beste fra to verdener. Bonuspoeng for bøtter med billig Thailandsk øl.

4. Matira Beach, Bora Bora - Tahiti

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Matira beach bora bora tahiti

Bora Bora er en vulkansk øy i Fransk Polynesia som har blitt en velkjent destinasjon for bryllupsreiser. Du trenger derimot ikke ring på fingeren før reisen hit. Matira Beach er et syn du sent vil glemme, med grønnkledde fjelltopper, turkis lagune og luksuriøse bungalows.

5. Lanikai Beach - Hawaii

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Lanikai Beach Hawaii

Lanikai Beach ligger på øya Oahu, Hawaii. Beskrevet som «den vakreste» av alle Oahus strender og omgitt av endeløst blått hav – en dukkert i solnedgangen er ikke til å unngå. 

6. Anse Source d`Argent - Seychellene

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Anse Source d'Argent La Digue Seychelle

La Digue er Seychellenes fjerde største øy med en vennlig og avslappet atmosfære. Stranden Anse Source d`Argent er en av verdens mest fotograferte, berømt for sin eksepsjonelle skjønnhet.

7. Angaga beach - Maldivene

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Angaga beach maldivene

Angaga Beach ligger i sentrum av Sør Ari Atoll og det sies at dette er en av de vakreste øyene totalt omgitt av strender som finnes. Det tar bare 10 minutter å gå rundt hele denne fantastiske øya og du kan komme deg hit på 25 minutter med sjøfly fra hovedflyplassen i Maldivene.

Frister det å ta med seg pensumbøkene til en av disse fantastiske strendene? Se mer på Kilroy.no

)