Få ekstra påfyll med ro og inspirasjon. Her er 5 steder som gjør eksamenslesingen til en drøm!

5 inspirerende steder å lese til eksamen

Har du en oppgave å skrive på eller en eksamen å lese til? Her er 5 steder du definitivt vil finne inspirasjonen du trenger for å komme gjennom pensum. 

På café

Les på cafe

Det skal ofte ikke mer til for å løsne på skrivesperren, enn å speide ut over en travel gate der mennesker traver forbi, og du selv sitter helt i ro over en stor kopp med noe varmt i. 

På biblioteket

Les på biblioteket

Har du tilfeldig vis et eldgammelt og historisk bibliotek i sann Harry Potter-stil i nærheten? Da kan du være sikker på at inspirasjonen får fri flyt!

På en øde strand i varme strøk

Studer på stranda

"The sun and the sand and a drink in my hand" ...og pensumboka da så klart. Det er faktisk mulig å reise på tross av et stramt studentbudsjett og en skremmende eksamensperiode. Med god planlegging og taktisk sparing kan skyggen fra palmer, bølgesus og en varm bris være det neste som inspirere deg til å komme gjennom pensum. 

Her er 8 tips til deg som ønsker å reise Jorden Rundt som student.

I parken

 Les i parken

Frisk luft, D-vitaminer, lukten av gress og lyden av bladene som blåser i vinden. Parken er fantastisk å benytte til lesingen, så fremt du tåler irriterende insekter, sol i øynene, masete barneskrik og en konstant potensiell fare for regn.

På hytta

Les til eksamen foran peisen

Gå på jakt i omgangskretsen din, og finn den mest avsidesliggende og koselige hytta du kan låne for en helg! Trekk deg tilbake, nyt stillheten og la inspirasjonen komme. Nb: Peis er et "must have"!

)