Sjekk ut fordelene med ISIC og last ned appen!

5 gode grunner til å skaffe seg ISIC

Du trenger ikke lure lenge på hvorfor du bør skaffe deg ISIC. Bare les her! 

1. Internasjonalt anerkjent

ISIC er det eneste studentbeviset som er gyldig internasjonalt. Det betyr at du kan nyte gode studentrabatter på reise uten å bekymre deg for om ditt vanlige studentbevis ikke blir godkjent. Med ISIC får du også tilgang til tusenvis av relevante og spennende rabatter i over 130 land.

2. Reis billig med studentbilletter

Med ISIC kan du benytte deg av studentbilletter, for rimelige reiser til fantastiske destinasjoner. Med vår samarbeidspartner KILROY kan du for eksempel sette sammen din helt egen Jorden Rundt-reise og få et prisforslag fra en reisespesialist, helt gratis og uforpliktende. 

3. Enkelt med app

ISIC gikk 1.juli 2017 fra fysiske kort til å bli en 100% digital løsning. Alt du trenger å gjøre er å laste ned ISIC appen, så har du alltid studentbeviset tilgjengelig på din mobil.

Last ned ISIC app

2. Gyldig i 12 måneder

ISIC er alltid gyldig i 12 måneder fra den dagen du kjøper det, uavhengig av når på året det er kjøpt. Dermed kan du trygt benytte deg av rimelige studentbilletter i sommerferien før studiestart, så lenge du har bevis for at du starter ved en utdanningsinstitusjon til høsten.

4. Studentbevis også i Norge

Studerer du i utlandet? Da bør du ta med deg ISIC på reise i Norge – Mange transportselskaper godtar nemlig ikke studentkort fra utlandet. Her kan du lese med om krav til studentbevis på kollektivtrafikk i Norge. Dette gjelder også diverse underholdningstilbud og annet. Les mer på våre rabattsider

)