Dette er listen for deg som vil gi kreative og personlig gaver til jul, uten å måtte legge for mye arbeid i det.

5 DIY julegavetips for deg som ikke kan strikke

DIY er tre bokstaver vi ikke har kommet unna i 2016. De står for Do It Yourself, og er ifølge Urban Dictionary "alle produkter som er laget av en person og ikke fremstilt av et firma". Å lage noe selv gjør ikke bare en julegave ekstra personlig, men kan også bli ganske rimelig! Problemet er at alt vi ser på nettet av DIY-prosjekter krever at du helst både kan sy, strikke og har tilgang på mange totalt ukjente materialer og verktøy. Derfor har vi samlet 5 DIY julegavetips som kun krever vilje, litt tålmodighet og masse kjærlighet. Lykke til!

1. Glasskrukke med kakemiks

Glasskrukke med kakemix

Hva er vel et større symbol på kjærlighet enn noe spiselig OG søtt? Ferdig kakemiks og glasskrukke er alt du trenger. Fyll krukken med miksen og skriv et hyggelig kort med hva som må tilsettes av væske, steketid osv. og voilá! Pynt krukken med glassmaling for en personlig vri.

2. En kopp med mening

En kopp med mening

Hvilket sitat beskriver vennskapet deres? Hva er det kjæresten din ikke klarer seg uten? Hvilket ord er det kun bestevennen din som forstår meningen av? Det finnes ingen grenser for hva som kan uttrykkes på en kopp. Med porselensmaling eller tusj blir dette en personlig gave som i tillegg er nyttig!

3. En helt unik juletrekule

En helt unik juletrekule

I jula tenker man litt ekstra på sine nære og kjære. Sørg for å ikke bli glemt ved å gi en hjemmelaget juletrekule som kan henges på juletreet. En evigvarende gave med ekstra mye kjærlighet. Bare kreativiteten setter grenser!

4. Innrammet utskrift av et foto / quote

Få gaver slår et personlig bilde å henge på veggen

Denne gaven krever akkurat så mye eller lite arbeid som du legger i den. Finn et hyggelig bilde av dere sammen eller en quote som betyr noe for dere, skriv ut og smell det inn i en ramme. Her er det kun én regel: Ikke bruk illustrasjonsbildet som allerede finnes i rammen når du kjøper den. Ikke gjør det. Vi mener det.

5. Søte fristelser

Søte fristelser

Vi regner med at du uansett skal bake til jul? Gjør deigen dobbelt så stor, legg litt vilje i pyntingen og vipps, så har du ordnet en smakfull julegave til en (eller fler) du er glad i.

 

)