Det mytiske nordlyset med sine fantastiske formasjoner og farger, er like fascinerende hver gang det oppstår. Med ISIC får du 10 % studentrabatt på NordlysSafari!

Studentrabatt på NordlysSafari i Alta

Opplevelsen med å være der, ute i naturen og få se nordlyset flamme over den stjernefylte himmelen, det er det vi her på Pæskatun ønsker å dele med deg! Bli med oss på jakten etter nordlyset!

Når du blir hentet på hotellet med buss og kjørt ut av Alta, blir lysforurensningen fra byen igjen bak dere. Målet med safarien er å finne den klareste himmelen og de beste steder for å se og fotografere nordlyset. Værvarslingen i kombinasjon med Pæskatuns kunnskap om terrenget i området gir viktig informasjon om hvilken retning dere kjører i. For å sikre at du skal ha det komfortabelt i løpet av turen, får du låne varme vinterdresser, vinterstøvler, luer og votter.

De lokale og erfarne guidene forteller historien og vitenskapen bak nordlysene, og gir gjerne kamerahjelp. De tar også portretter av deg, og du får tilsendt de beste bildene på e-post. Varigheten på safarien kan variere, avhengig av hvor tidlig nordlyset kommer på kvelden, men også hvor langt dere må kjøre. Du kan være sikker på at det ytterste blir gjort for at du får sett nordlyset i all sin prakt, noe av det mest unike vi har i det arktiske området.

Se produkter!

Når du viser ISIC studentkortet får du 10 % studentrabatt på vår NordlysSafari
Gjelder minimum 2 studenter! Reise alene? Ring oss, det kan være ledige seter!

Bestill nå!

Detaljer

Pæskatun, Alta
+47 970 60 489 [email protected]

Kjøp ISIC NOK 100
Persuasion