Prøv OWNU app gratis i 35 dager med ditt ISIC-kort!

Studentrabatt: Prøv OWNU app gratis!

OWNU av Hanna Öberg kombinerer noen av markedets beste og mest prøvde treningsprogram i tillegg til en rekke  sunne oppskrifter, samlet på ett sted - slik at du kan nå dine treningsmål og bli sunnere som student.  Med over 25 treningsprogram for alle typer treningsmål, individuelle måltidsplaner, et stort utvalg oppskrifter og verktøy for å følge progresjonen din har OWNU allerede hjulpet ti tusenvis av menensker med å oppnå et mer balansert liv. OWNU-samfunnet er både støttende og inspirerende - den perfekte plassen for deg til å vokse som person, både psykisk og fysisk.

Prøv OWNU app gratis i 35 dager!

Slik kommer du i gang:

  • Kopier koden og besøk OWNU nettsiden.
  • Opprett en konto og velg ønsket abonnement.
  • Legg inn rabattkoden ved utsjekk
  • last ned appen fra AppStore eller Google Play og logg inn med den kontoen du registerete på nettsiden. Så vil OWNU hjelpe deg med å finne det riktige treningsprogrammet for deg!

Logg inn med ditt ISIC-kort og hent studentrabatten!

Tilbudet er kun gyldig for nye kunder og kan ikke kombineres med andre rabatter. Etter 35 dager fornyes ditt abonnement automatisk med en månedlig plan på 16 Euro. Du kan avslutte abonnementet selv via OWNU nettsiden. Logg inn på din konto og klikk på “Manage subscriptions”. Deretter klikk på "Cancel subscription".

Logg inn!