Sørg for at de viktige filene dine blir lagret trygt og sikkert i Livedrive - med ISIC kan du nå bruke Livedrive i 6 måneder GRATIS!

Studentrabatt hos Livedrive

Har du ting på datamaskinen eller enheten din som du ikke vil miste?🆘

Ikke bekymre deg, bruk ISIC-en din for å få studentrabatt hos Livedrive, og sørg for at de viktige filene dine lagres trygt og sikkert i Livedrive Cloud Backup Storage, hvor du enkelt kan gjenopprette dem når det er nødvendig!

 

Hvorfor Livedrive?

Online lagring
Livedrive gjør det veldig enkelt å sikkerhetskopiere bilder, dokumenter, musikk og videoer. Bare installer programvaren på datamaskinen og mobile enheter, Livedrive sikkerhetskopierer automatisk filene dine til vår sikre online lagring.

Øyeblikkelig tilgang
Livedrive gir deg umiddelbar tilgang til alle filene du har sikkerhetskopiert, selv når du er på farten.

Enkel gjenoppretting av sikkerhetskopierte filer
Vi beholder de siste 30 versjonene av filene du sikkerhetskopierte. Så hvis uhellet er ute (enhet ødelagt, stjålet eller hvis du ved et uhell slettet noe), kan du alltid gjenopprette og få tilbake den siste versjonen(e).

Sikkerhet av militær karakter
Livedrive krypterer dataene dine under overføring og lagrer alle sikkerhetskopier i våre dataanlegg i Storbritannia. Disse er sertifisert i henhold til ISO 27001, har tre lag med fysisk adgangssikkerhet og vårt team av eksperter overvåker våre dataanlegg 24/7. Livedrive-kontoer støtter også tofaktorautentisering (2FA), som hjelper til med å forhindre uautorisert tilgang til kontoer, selv om en ondsinnet person får tak i passordet ditt.

 

Med ISIC får du nå en 6 måneders GRATIS prøveperiode på Livedrive! Logg inn og få tak i din unike rabattkode for å dra nytte av studentfordelen.

 

Log in!