Studentrabatt på Hotels.com

Bestill din plass i solen eller på en heftig bytur med studentrabatt på Hotels.com! Med ISIC får du nå 10% studentrabatt på alle Hotels.com-bestillinger. Ta en pause fra skolen og nyt ferien! Bare logg inn, kopier rabattkoden og bestill hotellrommet for ditt neste eventyr med ISIC studentrabatt!

For å sikre at du får mest mulig ut av ferien, logg inn og gå videre til Hotels.com's nettside for å bestille ditt favoritthotell! 

Vilkår og betingelser: Med rabattkoden får du 10% studentrabatt på din bestilling hos hoteller som er en del av Best available price-kampanjen. Betalingen må skje når reservasjonen blir gjennomført. Rabatten er kun tilgjengelig for din første bestilling; dersom du vil bestille ekstra rom kommer disse til normal pris. Rabatten inkluderer ikke skatter eller ekstra avgifter. Du må være 18 år og bo i Norge for at denne rabatten skal være gyldig. Rabattkoden kan ikke benyttes til bestillinger av hotell+fly, gruppereiser, reservasjoner som betales på hotellet, reservasjoner i utenlandsk valuta, hoteller som ikke deltar i Best available price-kampanjen eller reservasjoner som allerede er blitt gjort. Rabattkoden kan benyttes i tillegg til reduserte priser på Hotels.com, men kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Du kan ikke samle Hotels.com's Reward nights med denne rabattkoden. Hvis du ønsker å samle Hotels.com's Reward nights kan du benytte vanlig studentrabatt på 6%. Du kan ikke beytte denne kupongen til å dekke skatter og ekstra utgifter som kan komme i tillegg til reservasjonen, som for eksempel parkering eller avbestillingsgebyrer. Du er pålagt å dekke disse utgiftene når du ankommer hotellet. Denne rabattkoden kan ikke selges, overføres eller byttes ut mot penger.

Logg inn!