Sjekk ut de beste studentrabattene i Norden for deg med et ISIC studentkort!

5 beste ISIC studentrabattene i Norden

ISIC verden er full av fantastiske student rabatter. I norden kan vi skryte mange fordeler for de som har et nordisk ISIC studentkort. Nedenfor ser du topp fem: sjekk de ut og nyt studentlivet til det fulleste med ditt ISIC studentkort. 

 

1. Studentrabatter på flytbilleter fra KILROY

Ungdoms- og studentbillettene bli solgt av Kilroy og du kan kjenne de igjen ved å se etter de fule feltene i Kilroy sitt bookingsystem. Billettene er billige, fleksible og idielle for en enveistur eller lengre reiser for utvekslingsstudenter, frivillig arbeid i utlandet, working holiday eller for deg som skal ta en internship i utlandet!

2. 10 % studentrabatt på Hotels.com

Ta en pause fra skolen og nyt en ferie! Du som har et ISIC studentkort får 10% studentrabatt på alle Hotels.com bestillinger. 

3. 100 % studentrabatt på online engelskkurs fra EF

Er du klar for å lære bedre Engelsk? Bruk ISIC-kortet ditt for å bli med på EF sitt intensive språkkurs over 90 dager, med en 100% studentrabatt!

4. Gratis IELTS øvningstest

IELTS (the International English Testing System) er verdens mest populære test for å kunne teste engelskferdigheter for høyere utdanning og global migrasjon. Det Britiske konsulatet og ISIC er her for å hjelpe deg på veien mot målet om å gli gjennom den faktiske testen - det er derfor de gir bort gratis prøveversjoner av IELTS testen til alle de med ISIC studentkort. 

5. 15 % studentrabatt hos Europcar

Studentliv passer godt sammen med reise, enten hjemme eller utenlands. Uansett om det er en roadtrip til sommeren, hyttetur eller det å kjøre rundt i byen din på utkikk etter nye steder å oppdage vil du skape nye minner. Med ISIC kortet vil du få opptil 15% studentrabatt hos Europcar. 

 

I tillegg til dette kan du får flere ISIC fordeler når du besøker de Nordiske landene. For eksempel: Kjør tog med studenbillett i Sverige, hopp på FlixBus med en studentrabatt i Norge og Danmark, få 30 % rabatt på din kinobillett i Finland, eller ta en kaffe fra 7-ELEVEN i Danmark.