Hvordan bestille ditt ISIC-kort

Slik får du ditt digitale ISIC-kort

Bestilling

 1. Klikk her for å begynne bestillingen av ditt digitale ISIC-kort
 2. Velg studiested og legg til rabattkode, hvis du har det
  • Finner du ikke ditt studiested? Skriv inn hele navnet på studiestedet og trykk 'enter'
 3. Fyll deretter ut dine personlige opplysninger og se over at alt stemmer
 4. Fortsett til betalingssiden ved å godkjenne vilkårene og trykke på 'Fortsett til betaling'
 5. Fullfør betalingen. Godkjente betalingsmåter er kredittkort fra Visa og Mastercard, samt betaling gjennom nettbanken.

Verifisering

 1. Du mottar bekreftelse på din bestilling senest neste virkedag. I e-posten finner du en link for å laste opp gyldig studentbevis og profilbilde til ditt digitale bevis.
 2. Trykk på linken og last opp dine dokumenter. Beviset er ikke gyldig før disse to dokumentene er lastet opp.

Krav til gyldig studentbevis

 • ISIC-kortet er gyldig for alle studenter over 12 år som studerer fulltid. Vi godtar norske studentkort med års stempel eller -klistremerke; kopi av tilstedeværelsesbevis for det påbegynte semesteret eller akademiske året; eller kopi av godkjent studieplass for det påbegynte semesteret. Bilde kan ikke overskride 2 Mb i størrelse og må være i et av disse formatene: .jpg, .jpeg.

Krav til gyldig profilbilde

 • Last opp et bilde av deg selv. Bildet må være i farger, klart og tydelig og i passbildeformat. Det trenger ikke å være et offisielt passbilde – Bilde fra smarttelefonen fungerer like bra så lenge bildet er klart og tydelig. Merk at bildet blir lysere når det printes, så vennligst ikke bruk filter. Bildet kan ikke overskride 2 Mb i størrelse og må være i et av disse formatene: .jpg, .jpeg.

Bekreftelse

 1. Bekreft din bestilling og last ned ISIC-appen for å aktivere ditt digitale ISIC-kort. Din studentstatus blir bekreftet av vårt team innen neste virkedag (24 timer). Du vil motta en link på din e-post hvor du må aktivere ditt digitale ISIC-kort.
 2. Lagre kortet og nyt hver dag som en internasjonalt anerkjent student – over alt!

Dersom du har problemer med opplasting av dokumenter og får opp feilmeldinger ber vi deg vennligst ta kontakt med oss ([email protected])